Zbornik Janković - Matica hrvatska (Zagreb). Ogranak (Daruvar) (Daruvar : Ogranak Matice hrvatske, 2016)
Časopis koji sadrži znanstvene i stručne radove koji obrađuju širok raspon tema iz područja humanističkih znanosti.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.3,no.3(2018) ; zadnji opis prema vol.4,no.4(2019) dana: 6.12.2021.
Keywords: Hrvatska književnost -- Serijske publikacije; Hrvatska -- Povijest -- Serijske publikacije