Častnomu svećenstvu i pravovjernomu puku blagoslov i otčinski pozdrav! - Strossmayer, Josip Juraj ([Đakovo] : [s. n.], 1891)
Korizmena poslanica.
Puno ime autora: Josip Juraj Strossmayer.
Nasl. nad tekstom.
P. o.: Glasnik Biskupije bosanske i sriemske ; god. 1891, br. 2.
Keywords: Crkva; Korizma; Duhovni život -- Kršćanstvo