Pravi profesor - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su dva starija muškarca, od kojih je jedan ima liječnik te stara gospođa. Svi su prikazani karikaturalno.
Signatura l.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom preko njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom; d.g. ugao lista olovkom: 89.
Iz serije crteža "Šale i ludorije".
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš