Studij.hr - Agencija za znanost i visoko obrazovanje (Zagreb) (Zagreb : Agencija za znanost i visoko obrazovanje)
Web-stranice središnjeg prijavnog ureda koji je nacionalni centar za prijave na studijske programe, odnosno na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.6.2016.)
Keywords: Visokoškolsko obrazovanje -- Hrvatska -- Vodiči; Sveučilišta -- Hrvatska -- Vodiči