Zajednica udruga Hrvatski ratni veterani Croatian War Veterans Association. - Zajednica udruga Hrvatski ratni veterani (Zagreb : Zajednica udruga Hrvatski ratni veterani, 2015)
Web-stranice Zajednice udruga Hrvatski ratni veterani.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.4.2016.)
Keywords: Zajednica udruga Hrvatski ratni veterani; Hrvatski branitelji