Općina Ervenik službene mrežne stranice Općine Ervenik. (Ervenik : Općina Ervenik, 2016)
Službene web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 15.6.2016.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Ervenik; Ervenik -- Vodiči