Informacijski paket ECTS-a diplomski studiji - Hrvatski studiji (Zagreb) (Zagreb : Sveučilište u Zagrebu, Hrvatski studiji, 2016)
Časopis koji donosi informacije o diplomskim studijima na Hrvatskim studijima.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Hrvatski studiji (Zagreb) -- Vodiči -- Serijske publikacije