Spomenici grada Nina - Jelić, Luka, povjesničar (Zagreb : [s. n.], 1900)
Spomenička ljepota Nina od neprocjenjiva značaja za hrvatsku povijest.
P.o. : Vjesnik Hrv, arheološkoga društva ; N. S., god. 4/1899-1900.
Bibliografija i bilješke uz tekst.