Sa svemirskom arhitekturom 7 - Cetin, Antun (1997)
Prikaz zamišljene svemirske litarature
Signatura d.d. olovkom: A. Cetin // 97 ; l. d. suhi žig: AC
Naslov na poleđini olovkom
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakropisi; Tuš