Leteća Eva - Cetin, Antun ([Toronto], 1990)
Otisak godova drveta na kojima je lik čovjeka
Signatura d.d. olovkom: A. Cetin // 90 ; na poleđini naslov
Izvornik digitaliziran
Keywords: Kombinirana tehnika; Kolaži