Općina Severin (Severin : Općina Severin, 2016)
Web-stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana:5.2.2016.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Severin (Hrvatska); Severin (Hrvatska) -- Vodiči