Općina Lokve internet portal Općine Lokve. (Lokve : Općina Lokve, 2013)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.2.2016.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Lokve (Delnice); Lokve (Delnice) -- Vodiči