Općina Stubičke Toplice (Stubičke Toplice : Općina Stubičke Toplice, 2014)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 25.1.2016.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Lokalna samouprava -- Stubičke Toplice; Stubičke Toplice -- Vodiči