Općina Breznica (Bisag : Općina Breznica, 2015)
Službene stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.1.2016.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Breznica (Hrvatska); Breznica (Hrvatska) -- Vodiči