Općina Velika Ludina službena stranica. (Velika Ludina : Općina Velika Ludina)
Web-stranice Općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.12.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Velika Ludina; Velika Ludina -- Vodiči