Općina Ravna Gora (Ravna Gora : Općina Ravna Gora, 2010)
Web-stranice Općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.12.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Ravna Gora; Ravna Gora -- Vodiči