Andrej Plenković predsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice. - Plenković, Andrej (Zagreb : A. Plenković)
Web-stranice predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 4.12.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 23.5.2022.)
Keywords: Plenković, Andrej -- Politička aktivnost