Male-novine Kleine-Zeitung (Zagreb : Hrvatsko-austrijsko društvo = Kroatischösterreichische Gesellschaft, 2015)
E-novine koje donose informacije o aktivnostima Hrvatsko-austrijskog društva u Zagrebu.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.irb.hr/had/MALe%20NOVINE.html.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema No.3(2017) dana: 29.4.2021.
Keywords: Etničke manjine -- Serijske publikacije