Neutralnost - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Dva dječaka stisnutih šaka stoje jedan nasuprot drugoga u pozadini muškarac čita novine.
Signatura d.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom; l.d. ugao lista olovkom: 20; na poleđini tekst olovkom na hrvatskom.
Iz serije "Dječje teme".
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš