Molba - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su dječak, kokoš i pijetao.
Signature nema; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom preko njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom; d.g. ugao lista olovkom: 59.
Iz serija šala "Dječje teme".
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš