Pred putovanje - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su žena i muškarac koji stoje kraj kreveta na kojem se nalazi kofer i razgovaraju.
Signatura d.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; l.d. ugao lista olovkom: 39; na poleđini plavi žig na francuskom.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš