Kod odvjetnika - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su stara gospođa i gospodin. Ona stoji ispred stola za kojim on sjedi i nešto piše.
Signature nema; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; l.d. ugao lista olovkom: 38; na poleđini plavi žig na francuskom // nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš