Općina Luka (Luka : Općina Luka, 2004)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; http://www.opcina-luka.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.10.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 8.8.2019.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Luka (Zaprešić); Luka (Zaprešić) -- Vodiči