Hrvatska demokratska regionalna stranka - Hrvatska demokratska regionalna stranka (Petrinja) (Petrinja : Hrvatska demokratska regionalna stranka, 2012)
Web-stranice političke stranke.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.10.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 15.5.2019.)
Keywords: Hrvatska demokratska regionalna stranka (Petrinja)