Općina Galovac službene mrežne stranice. (Galovac : Općina Galovac)
Web stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://www.galovac.net
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.10.2015.; zadnji opis prema verziji dana: 4.8.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Galovac; Galovac -- Vodiči