Općina Crnac (Crnac : Općina Crnac, 2011)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.10.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Crnac (Slatina); Crnac (Slatina) -- Vodiči