Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" - Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Pula) (Pula : Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković", 2006)
Web-stranice Fakulteta
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.10.2019.)
Keywords: Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" (Pula)