Općina Tompojevci (Tompojevci : Općina Tompojevci, 2007)
Službene web-stranice Općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 5.10.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Tompojevci; Tompojevci -- Vodiči