Vinodolska općina službeni portal (Bribir : Vinodolska općina, 2014)
Službene web-stranice općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.9.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 2.9.2020.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Vinodol; Vinodol -- Vodiči