Općina Koprivnički Ivanec službene web stranice. (Koprivnički Ivanec : Općina Koprivnički Ivanec, 2015)
Službene web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona (opis građe dana: 21.9.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Koprivnički Ivanec; Koprivnički Ivanec -- Vodiči