Općina Kolan (Kolan : Općina Kolan, 2015)
Web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML-a (opis građe dana: 21.7.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Kolan (Hrvatska); Kolan (Hrvatska) -- Vodiči