Općina Ribnik službene web stranice. (Ribnik : Općina Ribnik)
Službene stranice općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://ribnik.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.7.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 6.7.2022.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Ribnik (Hrvatska); Ribnik (Hrvatska) -- Vodiči