Općina Pokupsko (Pokupsko : Općina Pokupsko, 2008)
Službene web-stranice Općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.6.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Pokupsko; Pokupsko -- Vodiči