Općina Gvozd Sisačko-moslavačka županija. (Gvozd : Općina Gvozd, 2015)
Službene web-stranice Općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 29.5.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Gvozd (Hrvatska); Gvozd (Hrvatska) -- Vodiči