Općina Nova Bukovica (Nova Bukovica : Općina Nova Bukovica, 2013)
Službene web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.5.2015.; zadnji opis prema verziji dana: 4.6.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Nova Bukovica; Nova Bukovica -- Vodiči