Općina Donji Vidovec (Donji Vidovec : Općina Donji Vidovec, 2015)
Službene web stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 28.5.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Donji Vidovec; Donji Vidovec -- Vodiči