Sretna (Zagreb : Adria media)
Lifestyle portal s različitim temama.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.sretna.hr
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.5.2015.)
Keywords: Slobodno vrijeme; Žene -- Zdravlje i higijena