Predstavka zastupnikah krajiških na Njegovo Veličanstvo kralja iz Sabora Trojedine Kraljevine 1861. - Hrvatska (do 1868). Hrvatski sabor ([Zagreb : Sabor], 1861)
O potrebi ukidanja vojne uprave, vraćanja Krajine Hrvatskoj i Slavoniji.