Govor dra. Josipa Franka zastupnika naroda izrečen u sjednici hrvatskoga [!] sabora 3. veljače 1905. o dispozicionom fondu : (po stenografskom zapisniku.). - Frank, Josip, političar ([S. l.] : [s. n.], 1905)
Protiv dispozicionog fonda, jer bi imao služiti "podržavanju ... nezdravog nagodbenoga sustava".