Govor dra. Josipa Franka zastupnika naroda izrečen u sjednici hrvatskoga [!] sabora 3. veljače 1905. o dispozicionom fondu : (po stenografskom zapisniku.) - Frank, Josip, političar ([s. n.], 1905)
Protiv dispozicionog fonda, jer bi imao služiti "podržavanju ... nezdravog nagodbenoga sustava".