Općina Bilice službene mrežne stranice. (Bilice : Općina Bilice, 2014)
Službene web-stranice Općine.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: https://opcina-bilice.hr
Stv. nasl. s naslovnice (zadnji opis prema verziji dana: 3.4.2020.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Bilice; Bilice -- Vodiči