Lipovljani.hr službena stranica općine Lipovljani. (Lipovljani : Općina Lipovljani, 2013)
Službene stranice Općine
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. iz zaglavlja HTML (opis građe dana: 16.4.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Lipovljani; Lipovljani -- Vodiči