Produljenje financijalne nagode : govor dra Josipa Franka, zastupnika naroda, izrečen u Hrvatskom saboru dne 17. prosinca 1898. : po stenografskih bilježkah. - Frank, Josip, političar ([Zagreb : s. n.], 1899)
Govor saborskoga zastupnika.
Om. nasl.