Službene stranice općine Krapinske Toplice (Krapinske Toplice : Općina Krapinske Toplice, 2014)
Službene stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 9.4.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Krapinske Toplice; Krapinske Toplice -- Vodiči