Podatci o Zrinskima u Moravskoj i Grčkoj. - Dvorský, Ivan František (1866)
Pisma koja češki povjesničar Jan František Dvorský upućuje Ivanu Kukuljeviću Sakcinskom (4 kom. - datacija: 1) Jindřihův Hradec, 11. 10. 1866.; 2) Jindřihův Hradec, 4. 11. 1866., 3) Jindřihův Hradec, 20. 12. 1866.; 4) Jindřihův Hradec, 22. 1. 1867.) i pisma koja grofica Marija Sdrin upućuje Emiliju Laszowskom (2. kom., bez datacije) - tim su pismima priložene razglednica koja prikazuje muškarca s natpisom Conte || Gerasimo N. Sdrin (datacija: 20. 6. 1913.) i fotografija grofa i grofice Sdrin
Druga pol. 19. st.
Papir i polutvrdi karton
Razl. vel.
8, 4, 2 lista
Lat. i got. kurziva, autograf
Slobodni listovi u papirnom omotu
Keywords: Povijesni izvori -- Hrvatska -- Rukopis