Ispravak priredjen za pouzdane osobe i prijatelje kršćanskog socijalizma - Šafar, Vinko ([Zagreb : s. n.], 1911)
Prema piščevom predgovoru, 1. str., ovaj je Ispravak tiskan kao odgovor na napadaje "Glasa naroda" u povodu piščeva istupa iz "Kršćanske socijalne stranke"; namijenjen je katoličkom svećenstvu.
Om. nasl.
Izv. oblik imena autora: Vinko Šafar
Keywords: Šafar, Vinko; Socijalizam -- Religijski aspekti -- Kršćanstvo; Religija i politika -- Hrvatska; Crkva i država -- Hrvatska -- 1890.-1910.