Komarci i malarija : predavanje u mjesečnom sastanku Hrv. nar. društva dne 19. ožujka 1903. - Langhoffer, August ([Zagreb : Hrvatsko naravoslovno društvo, 1904)
Autorovo predavanje u Hrvatskom naravoslovnom društvu.
Nasl. nad tekstom.
Ime autora na kraju teksta; puno ime autora: August Langhoffer.
P. o. : "Glasnik Hrv. naravoslovnoga društva", god. 15.