Opravdanje - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su mlada žena, stariji muškarac i dijete koje plače.
Signatura d.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; d.g. ugao lista olovkom: 17.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš