Zagreb film : Zagrebačka škola crtanog filma - Bourek, Zlatko ([Zagreb : Zagreb film], 1969)
Uz gornji rub plakata široka žuta traka s tri ilustrirana lika u pokretu koji se drže za ruke. Ispod, velika intenzivno ružičasta površina na kojoj se nalazi "logo" Zagrebačke škole crtanog filma- smeđi konj s ružičastom grivom i repom, unutar bijelog kvadrata
Keywords: Sitotisak; Filmski plakati