U četiri oka - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Dvije mlađe žene hodaju ulicom i razgovaraju.
Signatura d.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom preko njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom; l.d. ugao lista olovkom: 58; na poleđini tekst olovkom na hrvatskom.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš